Morgongos och bussprint

Morgongos och bussprint

May 28, 2010  |  Eira, Family, Jenny

Vissa morgnar är stressiga, vissa är kaotiska men ibland och alltför sällan så får man en lugn stund på morgonen. Gårdagen var faktiskt en sådan. Jag hade redovisning i skolan och skulle vara på plats 8.15 på orkanen. Man kan tänka sig att detta borde ge en stressig morgon men faktum är att jag gick upp så pass tidigt att jag hade tid till att ändra lite i powerpointen, dricka en kopp kaffe och ändå få en liten stund över till morgongos med en yrvaken Eira. En morgon kan inte börja bättre, egentligen. Rosiga kinder, rufsigt hår och så säger hon att hon skulle spendera en hel dag mysandes i soffan med mig. Berörd. Tänk att jag har en sån fin dotter. Vi satt och pratade lite om dagen och gick sen upp tillsammans och väckte hennes systrar som inte alls var särskilt pigga på att vakna. Jag fick sjunga lite för dem och sen kittlade vi dom tills vi alla skrattade lika högt. Efter en snabb blick på klockan smög verkligheten sig in, skit, jag var sen till bussen. Igen.

Kontentan är att jag borde nog stiga upp tidigare varje morgon så jag kan planera in tid för det som är viktigast och unna mig en skön promenad till bussen. Jag är för gammal för bussprinter.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.