Snökaos och studier

Snökaos och studier

February 23, 2010  |  Knitting, Studier, Uncategorized

Den här tisdagen måste jag ägna till att plugga. Hela dagen lång. Men brist på kläder till ungarna gjorde att jag fick släpa ut lite tvätt till tvättstugan. Jag brukar alltid ha missflyt med tvättider (komma ut på fel tid eller rentav fel dag) men denna dag hade jag tur. Dom renoverar och det är nymålat och därav målarbyttor överallt. Det håller Svenssons borta men inte mig, en dåligt planerande småbarnsförälder är vad jag är. Åtminstone idag.

Annars då. Magsjukor håll er borta nu tack! Vi har haft vår beskärda del av den varan. 2½ runda runt familjen har satt sina spår. Nu verkar det bara vara allmänna förkylningar som råder men snart är det vår. Ja, enligt almanackan så ska Mars vara en vårmånad men en titt ut genom fönstret får mig f-n att undra. Jag citerar Isobel: “Mamma, det är jul ute” Är man 3½ är det kanske inte helt lätt att skilja på vinter och jul. Snuttan. Men vi har slängt ut julen och nu vill jag faktiskt slänga ut vintern också. Det är ett elände vad det ställer till med. Nu är vi ganska skonade här nere i Skåne, eller åtminstone till jag ska ut på praktikskolan igen nästa vecka. Då får vi allt se om bussarna går för jag har redan fått smaka på inställda bussar vid snöstorm när jag skulle ut dit.

Idag ska jag som sagt plugga, jag ska jobba på grupparbetet som ska redovisas på fredag samt läsa Jarlens sekel. Jag har kommit typ halvvägs och just nu läser jag om kungarna. Puh. Sen måste jag även börja plöja Satans raseri och den är utifrån vad några kursare berättat inte någon ‘pageturner’ precis. Efter jag hämtat tvätten ska jag ta mig an den. Jag lovar mig själv det. Yes. Stänga av all elektronik som kan fånga mitt intresse, ja det får jag nog göra. Tur man kan läsa och sticka samtidigt. Nästan iallafall. OK, lite då.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.